top of page
Kwekpoel Kleurverloop Breed.jpg
Kwekpoel Boxtel

Carnaval vier je in de Kwekpoel

Welkom op onze nieuwe website!

Waar kun je nou beter carnaval vieren dan bij ons in de Kwekpoel? Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit het vertrouwde Boxtelse carnavalsbeeld en beleven jaarlijks duizenden bezoekers een paar heerlijke dagen bij ons. Ook in 2022 gaan we tóch nog alles op alles zetten om er een geweldige carnaval van te maken!

Maar... we halen het allemaal in! Nog even en dan kom je gezellig met je vrienden bij ons langs om mee te feesten met onze feest-DJ en te genieten van diverse live-optredens. Ook mag het Donseendjesfeest uiteraard niet ontbreken op het programma. Zoals altijd is er bij ons volop vermaak voor jong én ietsje ouder! 

Snel naar:

P1080102-2000x1125.jpg
Programma
Kwekpoel Boxtel

Programma 2022

We zijn hoopvol om dit jaar tóch de nodige activiteiten te kunnen organiseren!

Vrijdag 25 februari

De Kwekpoel playlist verschijnt op Spotify

Kom alvast lekker in de stemming met onze eigen playlist op Spotify! Al jouw favoriete liedjes uit de Kwekpoel komen voorbij. Als je dán nog geen zin in Carnaval krijgt, weten wij het ook niet meer... 

Kwekpoel openingstijden:

19.00 - 22.00 uur

Zaterdag 26 februari

Jeugdoptocht

Vandaag zal de jaarlijkse Jeugdoptocht door de straten van Boxtel trekken. Deze eindigt bij de Kwekpoel dus dan zit je meteen goed! Groetjes aan je ouders en terug in de polonaise...

Kwekpoel openingstijden:

14.00 - 17.00 uur

19.00 - 22.00 uur

Zondag 27 februari

Grote carnavalsoptocht

Dé dag van de optocht! Deze zal om 13.00 uur vertrekken vanaf het Hofpaleis langs deze route richting de Boxtelse Markt waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Kom je ook kijken?

Kwekpoel openingstijden:

14.00 - 17.00 uur

19.00 - 22.00 uur

Maandag 28 februari

Carnavals-karaoke (middag)

Trek je beste carnavalskostuum uit de kast en smeer je stem alvast want voor je het weet sta je in de Kwekpoel op het grote podium jouw favoriete carnavalslied mee te zingen!

Kwekpoel openingstijden:

14.00 - 17.00 uur

19.00 - 22.00 uur

Dinsdag 29 februari

Eendverbranding

Op de laatste carnavalsdag wordt ook dit jaar traditioneel de eend van Indegat verbrand bij de gemeentevijver achter het gemeentehuis. Hiermee komt carnaval 2022 helaas alweer tot zijn eind.

Kwekpoel openingstijden:

14.00 - 17.00 uur

19.00 - 22.00 uur

De Kwekpoel wordt georganiseerd door Stichting Openbaar JeugdCarnaval Boxtel (SOJC). Een grote groep vrijwilligers genaamd 'De Knokkers' zorgen voor de uitvoering van de Kwekpoel en de overige officiële activiteiten rondom het Jeugdcarnaval in Boxtel. Hierbij gaat het onder andere om de Jeugdraad van Elf, Jeugdprins & Jeugdprinses (verkiezingen en officiële bezoeken) en het organiseren van de Jeugdoptocht en sleuteloverdracht.

Organisatie

Stichting Openbaar Jeugdcarnaval Boxtel

Kwekpoel Boxtel
Contact

Locatie & Contact

En we zijn óók op social-media te vinden!

Locatie

Sporthal De Dommel

De Kwekpoel wordt elk jaar weer opgebouwd in Sporthal De Dommel bij het Baanderheren College. De ingang van de sporthal, met beperkte parkeergelegenheid, bevindt zich aan de Van der Voortweg 14 in Boxtel.

Contactformulier

Voor al je vragen of opmerkingen

Volg ons!

Hier posten we informatie en leuke foto's en video's over de Kwekpoel

  • Kwekpoel | Facebook
  • Kwekpoel | Instagram
  • Kwekpoel | TikTok
  • Kwekpoel | YouTube
  • Kwekpoel | Spotify
Kwekpoel Boxtel
Kwekpoel Boxtel
bottom of page