top of page
IMG_5085.JPG
Kwekpoel Kleurverloop Breed.jpg
Kwekpoel Boxtel

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder staan de meestgestelde vragen.
Staat jouw vraag hier niet tussen, klik dan hier.

 • Mijn vraag staat hier niet tussen?
  Als je vraag hier niet tussen staat, kun je een mailtje sturen naar communicatie@kwekpoel.nl of het contactformulier op de website invullen door hier te klikken.
 • Waar kan ik mijn waardevolle spullen laten in de Kwekpoel?
  Voordat je de zaal betreedt, kom je in de garderobe, waar je jouw jas/bodywarmer kunt ophangen. Wij raden aan om andere (waardevolle) spullen te allen tijde niet mee te nemen of goed bij je te dragen, bijvoorbeeld in een klein tasje (en dus niet onbeheerd achter te laten in de garderobe!). Er is geen mogelijkheid om waardevolle spullen, medicijnen, enz. in bewaring te geven bij medewerkers van de Kwekpoel.
 • Wie kan ik aanspreken in de Kwekpoel?
  De Knokkers zijn altijd aanwezig tijdens openingstijden in de zaal en op het terrein. Je kunt ze herkennen aan de (zwarte) Kwekpoelshirtjes of aan hun groen/oranje sloof. Word je lastiggevallen, heb je ruzie of zie je dat iemand anders ongepast gedrag vertoont? Spreek dan iemand van de Knokkers aan, en zij zullen jou of een ander altijd helpen! Ook is er EHBO aanwezig; deze kun je vinden aan de linkerzijde van het podium of vraag aan iemand van de Crew om hulp, zij zullen je dan begeleiden naar de EHBO
 • Waar is de Kwekpoel?
  Zoals elk jaar wordt de Kwekpoel opgebouwd in Sporthal De Dommel bij het Baanderherencollege in Boxtel. De ingang van de Kwekpoel, met beperkte parkeergelegenheid (voor auto's), bevindt zich aan de Van der Voortweg 14 in Boxtel. De ingang is goed toegankelijk voor iedereen, en tijdens openingstijden is er op het gehele terrein altijd iemand aanwezig om toezicht te houden.
 • Ik ben mijn Partybandje/ticket kwijtgeraakt?
  Het is natuurlijk heel vervelend als jij jouw partybandje en/of ticket kwijt bent geraakt, maar gelukkig kunnen wij jouw bestelling terugvinden. Je kunt het beste mailen naar communicatie@kwekpoel.nl met jouw bestelnummer, en dan kun je dezelfde dag jouw nieuwe bandje komen ophalen. Let op! Bij het ophalen van jouw nieuwe bandje kunnen wij om (persoonlijke) gegevens vragen. Zorg er dus altijd voor dat de koper van het partybandje deze komt ophalen! Als jij jouw partybandje koopt bij Ring&Go, Jumbo of aan de kassa in de Kwekpoel, staat de aankoop van jouw partybandje niet geregistreerd in ons systeem en kunnen wij dus ook geen nieuw partybandje uitreiken!
 • Wie is de doelgroep van de Kwekpoel?
  De Kwekpoel richt zich op alle Donseendjes uit Boxtel en omstreken. De middagen zijn toegankelijk voor jong en oud! De avonden richten wij op de bovenbouw van de basisschool en de 1e/2e klas van de middelbare school. Maar dit is een advies en dus geen regel!
 • Wat zijn de consumptie prijzen in de Kwekpoel?
  In de Kwekpoel werken wij met munten; deze munten zijn voor €0,70 per stuk te koop bij de kassa of aan de bar. Ook dit jaar is er weer een speciale actie: 10 punten voor €6,50! De consumptieprijzen in de Kwekpoel zijn als volgt: Ranja: 1 munt Fris: 2 munten Snoepzakje: 2 munten Slushpuppy: 3 munten De munten zijn hetzelfde als die van voorgaande jaren, dus als je nog munten overhad, kun je die nog gebruiken.
 • Wat zijn de entree prijzen van de Kwekpoel?
  De Kwekpoel is tot 17.00 uur gratis te bezoeken voor alle Donseendjes! Voor de avond kun je een los ticket per avond bestellen voor €3,50 per avond of je kunt een partybandje kopen voor €13 per stuk. Een partybandje geeft toegang tot 4 dagen carnaval vieren in de Kwekpoel Bestel nu hier jou partybandje!
 • Wat zijn de openingstijden van de Kwekpoel?
  De openingstijden van de Kwekpoel zijn als volgt: Zaterdag 10 Februari - Middag programma na de kleine indetrek tot 17.00 - Avondprogramma 19.30 tot 22.30 Zondag 11 Februari - Middagprogramma 14.00 tot 17.00 - Avondprogramma 19.30 tot 22.30 Maandag 12 Februari - Donseendjesfeest 11.00 (zaal open vanaf 10.45) - Middagprogramma na het Donseendjesfeest tot 17.00 - Avondprogramma 19.30 tot 22.30 Dinsdag 13 Februari - Middagprogramma 14.00 tot 17.00 - Avondprogramma 19.30 tot 22.30
 • Worden er foto's en video's van mij gemaakt in de Kwekpoel?
  Ja, tijdens de openingstijden van de Kwekpoel is er een fotograaf en/of een videograaf aanwezig. Deze personen zijn altijd herkenbaar aan hun Kwekpoelshirt of groen/oranje sloof De foto's die gemaakt worden, kun je vinden op onze website!
 • Geldt er in de Kwekpoel NIX18?
  Ja! De Kwekpoel richt zich op jeugd onder de 18 jaar en daarom zal er geen alcohol geschonken worden! Ook voor bezoekers boven de 18 jaar zal er geen alcohol geschonken worden. Zelf alcohol meenemen naar de Kwekpoel is ten strengste verboden, ook voor bezoekers boven de 18 jaar. Bij betrapping hierop zal de alcohol worden ingenomen en indien nodig zal de toegang tot de Kwekpoel ontzegd worden.
 • Mogen ouders mee naar binnen in de Kwekpoel?
  In de middagen is de Kwekpoel toegankelijk voor iedereen! Jong en oud maakt niet uit! Voor de avonden is het ook toegestaan voor ouders om mee naar binnen te gaan! Echter mogen ouders alleen mee naar binnen tot aan de garderobe, en verzoeken wij hen daarna om weg te gaan; het is tenslotte een feest voor de jeugd. Ook bij sluitingstijd mogen ouders naar binnen, let hierbij wel op dat het op het moment van sluiten heel druk kan zijn bij de ingang en garderobe. Het kan dan verstandiger zijn om buiten op uw kind te wachten.
bottom of page