top of page
Kwekpoel Kleurverloop Breed.jpg
51910759162_d9151d1b28_o.jpg
Kwekpoel Boxtel

Jeugdoptocht

Op zaterdag 18 februari is het dan eindelijk weer tijd voor de opening van het Indegatse Jeugdcarnaval, dit keer voor het vijf-en-vijftigste jaar. Een leutig jubileum wat zeker niet stilletjes voorbij zal gaan!
 

De Knokkers, die al 55 jaar het jeugdcarnaval in goede banen leiden, nodigen uiteraard alle Indegatse jeugd uit om mee te doen met deze speciale en feestelijke Jeugdoptocht. Want ‘Al 55 jaar Feesten als Beesten’, daar moet je toch gewoon bij geweest zijn?

Inschrijven voor de Jeugdoptocht in Indegat kan al via Jeugdoptocht@kwekpoel.nl
Op zaterdagochtend 18 februari zal er tevens een inschrijfloket op de markt geplaatst zijn waar deelnemers zich op dat moment kunnen aanmelden. Meedoen is uiteraard geheel kosteloos

Al 55 jaar

Onder het motto “Al 55 jaar Feesten als beesten” zullen om 14:30 alle Donseendjes, nadat ze op markt worden opgesteld, voorbijtrekken door de Boxtelse straten. Allereerst om hun eigen fantastische creaties aan het publiek te tonen, maar twiddes uiteraard ook omdat er net als bij de Grote-Eenden-Optocht prachtige prijzen mee te winnen zijn. Net als elk ander jaar zal een onafhankelijke jury, bestaande uit drie leden uiteraard weer te herkennen aan hun leuke hoedjes, de deelnemers van de kleine Eendentrek van punten voorzien. Na een telling van de punten en grondig jury beraad worden de prijzen aan het einde van de middag in de Kwekpoel uitgereikt door Zijne Leutige Jeugdhoogheid prins Ike d’n Urste en prinses Jadey d’n Urste. Onder de gezellige muziek van KeK en een drankje van de bar zal er daarna met het prinselijk jeugdgevolg gehost kunnen worden.

DSC06856.JPG
bottom of page